Tähtinäytökset

Tilausnäytökset

Yhdistys järjestää tilauksesta tähtinäytöksiä erilaisille ryhmille, kuten esimerkiksi koululaisryhmille sekä lasten ja nuorten harrastusryhmille. Näytöksen kesto on noin 30-60 minuuttia, ja niitä järjestetään 1.9.-31.3. välisenä aikana.

Tähtitorniimme mahtuu kerrallaan noin 15 henkeä. Mikäli kyse on paljon tätä suuremmasta ryhmästä, ryhmä voidaan jakaa osiin.

Tähtinäytösten aikana pääset tutustumaan tähtitorniimme, yhdistyksen toimintaan sekä kuulet mielenkiintoisia tarinoita avaruuden kohteista. Mikäli taivas on riittävän selkeä, pääset myös katsomaan kaukoputkella erilaisia taivaan kohteita, kuten Kuuta, planeettoja, galakseja, tähtijoukkoja ja -sumuja.

Tilausnäytösten hinnasto:
-aikuiset: (yli 18v) 5 €/hlö
-lapset: (alle 18v) 3 €/hlö
-alle 10 hengen pienryhmät ovat tervetulleita tutustumaan tähtitorniin tiistai-iltaisin klo 19 alkaen, vapaa pääsy!
-pienryhmät (alle 10 hlö) tiistai-iltojen ulkopuolella: 50 € (minimilaskutus)

Mikäli olet kiinnostunut tilausnäytöksestä, ota yhteyttä meihin!

Tiistaisin avoimet ovet

Yhdistyksen jäsenet kokoontuvat Ulvilan tähtitornille aina tiistai-iltaisin kerhoiltojen merkeissä klo. 19 alkaen. Tuolloin ovet ovat auki myös yleisölle. Tornille voi tulla vierailemaan ja tutustumaan tähtitorniin ja yhdistyksen toimintaan.

Tiistai-iltaisin tähtitornille on vapaa pääsy, mutta toivomme kävijöiltä vapaaehtoista kannatusmaksua yhdistyksen toiminnalle oman harkinnan mukaan.