Kategoriat

Aukioloajat ja ajo-ohjeet

Aukioloajat

Tavallisesti yhdistyksen jäsenistöä kokoontuu tähtitornille ympäri vuoden tiistaisin noin klo 19.00 alkaen. Tilanteen voi tarkistaa soittamalla tähtitornille, puh: 050-3585963. Puhelimen on hyvä antaa soida hieman pidempään, sillä paikallaolijat saattavat olla havaintotasanteella.

Myös yleisön on mahdollista vierailla tähtitornilla tiistai-iltaisin. Tähtinäytöksiä voidaan järjestää taivaan ollessa selkeä, myös tiistai-iltojen ulkopuolella.

Suuremmille ryhmille, esimerkiksi yritys- tai koululaisryhmille on mahdollista järjestää tilausnäytöksiä myös normaalien tähtinäytösaikojen ulkopuolella. Tilausnäytöksistä voidaan sopia tapauskohtaisesti. Lisätietoa näytösmahdollisuuksista voi tiedustella yhdistyksen tähtinäytösvastaavalta.

Ajo-ohjeet tornille

Tähtitornin osoite: Tutintie 1, Ulvila

Valtatie 2:lta: Käännytään Ulvilan kohdalla Friitalan keskustaan päin. Ajetaan suoraan Friitalan keskustan ohi aina Vanhankylän liikenneympyrään saakka. Tästä käännytään oikealle ja heti seuraavasta liikenneympyrästä vasemmalle Kaasmarkuntielle.

Tätä ajetaan suoraan kunnes taajama päättyy. Käännytään välittömästi oikealle Tutintielle. Risteyksestä on matkaa tornille noin 200 metriä. Risteyksessä on opastus ”Tähtitorni 200m”

Valtatie 11:lta: Käännytään Ulvilaan päin tielle 2440 (viitta: Keskiaikainen kirkko) ja ajetaan suoraan Vanhankylän liikenneympyrän läpi seuraavaan liikenneympyrään, josta käännytään vasempaan Kaasmarkuntielle.

Tätä ajetaan suoraan kunnes taajama päättyy. Käännytään välittömästi oikealle Tutintielle. Risteyksestä on matkaa tornille noin 200 metriä. Risteyksestä on opastus ”Tähtitorni 200m”.

Jaa tämä linkki: