Kategoriat

Jäsenyys

Porin Karhunvartijat ry on yleishyödyllinen, voittoa tavoittelematon yhdistys, jonka tavoitteena on edistää tähtitieteen harrastusta ensisijaisesti Satakunnassa.

Porin Karhunvartijoiden jäsenet ovat joko vuosijäseniä, tai kannattajajäseniä. Yhdistyksen vuosijäseneksi voi liittyä kuka tahansa tähtitieteestä kiinnostuneet henkilö. Yhdistyksen kannattajajäsenyyttä voivat hakea henkilöt sekä myös oikeuskelpoiset yhteisöt, jotka haluavat tukea yhdistyksen toimintaa.

Jäseneksi voi liittyä sähköisellä lomakkeella.

Hyväksytylle hakijalle lähetetään postitse jäsenmaksun maksutiedot. Jäsenmaksun suoritettuaan vuosijäseneksi liittynyt henkilö saa kaikki Karhunvartijoiden jäsenetuudet.

Jäsenetuudet

  1. Jäsenet voivat osallistua kaikkeen Karhunvartijoiden järjestämään toimintaan.
  2. Jäsenet voivat käyttää maksutta Karhunvartijoiden tähtitornia Ulvilan Krapistossa.
  3. Jäsenet voivat lainata maksutta Karhunvartijoiden SkyMaster -kiikaria, 200/1200 mm JS dobson -peilikaukoputkea, Lunt LS60T H-alpha Aurinkoputkea, sekä ed linssikaukoputkea ja Skywatcher Star Adventurer seurantajalustaa.
  4. Jäsenet voivat käyttää Karhunvartijoiden kirjastoa, jossa on kattava kokoelma tähtitiedettä käsitteleviä kirjoja sekä lehtiä.
  5. Jäsenet saavat ilmaiseksi yhdistyksen jäsenlehden aina sen ilmestyessä.

Yhdistyksestä eroaminen

Yhdistyksestä voi erota ilmoittamalla asiasta kirjallisesti yhdistyksen hallitukselle. Mikäli jäsen ei kahtena peräkkäisenä vuonna maksa jäsenmaksuaan kehotuksista huolimatta, voi yhdistyksen hallitus erottaa hänet yhdistyksestä.

Jaa tämä linkki: