Kategoriat
Tapahtumat

Arcturus 2021

Porin Karhunvartijoiden Arcturus 2021 -tapahtuma järjestetään Kokemäen Koivurannan leirikeskuksessa 3.-5.12.2021. Luvassa tähtiharrastusta pimeän taivaan alla sään salliessa, paikalla majoittumismahdollisuus sekä sauna. Luvassa myös etäesitelmä aiheesta ”Avaruuskuume – Mercurystä Apolloon”. Etäesitelmän pitää Paula Wirtanen Ursasta. Myös yhdistyksen syyskokous pidetään Arcturuksen yhteydessä.

Aika: 3.-5.12.2021
Paikka: Koivurannan leirikeskus, Kokemäki,
Osoite: Plättilänmaantie 826; 32920 Kauvatsa (Kokemäki)

Tapahtumassa on luvassa rentoa yhdessäoloa harrastuskavereiden kanssa, myös sauna lämpenee molempina iltoina, josta pääsee halutessaan pulahtamaan hyiseen Sääksjärveen (varovaisuutta noudattaen tietysti). Jos säiden haltiat suosivat, luvassa on myös tähtitaivaan ihalua, valokuvausta ja ehkä myös revontulia! Ainakin puitteet ovat erinomaiset tähtiharrastusta ajatellen. Paikassa on majoittumismahdollisuus mökeissä. Paikkoja on rajatusti, joten ilmoittauduthan tapahtumaan ajoissa! HUOM! majoitusmökit ovat melko vilpoisia, joten kannattaa varata paksu makuupussi ja reilusti lämpimiä vaatteita.

Tapahtuman yhteydessä järjestetään myös yhdistyksen syyskokous. Syyskokous on tarkoitus pitää lauantaina 4.12.2021 klo 16. Tämän jälkeen noin klo 17 on luvassa etäesitelmä. Esitelmän pitää Paula Wirtanen Ursasta, aiheena on ”Avaruuskuume – Mercurystä Apolloon”.

Tervetuloa kaikki mukaan! (Tulethan paikalle vain täysin terveenä).

Ilmoittautumiset ja tiedustelut:
Juha Ojanperä, puh. 050 3585963, juha.ojanpera@ursa.fi